nu stiu ce se intampla

Ruxandra in 30 Ian 2015 14:04 Categorie Diverse

buna ziua,nu mi s a recoltat nimic la ex ginecologic.iar la ecografie nu calculi renali mi s au gasit si o microlitiaza in urma apei consumate de la robinet mi s a spus.ciclul il am regulat,insa cu chegulete de marimea unui ou de porumbel sa zic asa.insa nu mereu.dimineata in mare parte am greturi dar am o gastrita si am pus pe seama asta si a colecistul cudat.va multumesc!

1 răspuns

- 30 Ian 2015 19:25

Buna ziua,
Ok, este posibil ca simptomele pe care le acuzati sa fie in contextul unei infectii urinare asociate microlitiazei renale si o eventuala afectiune gastro-biliara. ( o gastrita si o diskinezie biliara - bila lenesa). Ma suprinde faptul ca ati primit tratament antibiotic, ovule si Uriprev fara insa sa se efectueze nicio analiza de laborator a urinii sau a secretiei vaginale.
Ar fi indicat totusi sa efectuati o urocultura si eventual niste analize de laborator uzuale pentru a determina daca este prezenta o infectie in organism. Va recomand sa consultati si un medic gastroenterolog pentru a va recomanda un tratament corespunzator al gastritei.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde