neurologie

Melanya in 18 Noi 2015 22:12 Categorie Neurologie

Buna seara domnule doctor.Am mai apelat la sfaturile dumneavoastra in legatura cu mama mea.Dupa o serie de investigatii facute la Cluj mama are diagnosticele de parapareza flasca a membrelor inferioare si neuropatie axonala acuta a membrelor inferioare,acuma fost transferata la Clinica de recuperare Borsa sectia neurologie.Saptamana asta se efectueaza tratament cu Solu-medrol turbo si Thyossen forte urmand ca saptamana viitoare sa fie supusa aparatelor medicinale si masajelor fizioterapeutice.Domnul doctor care efectueaza masaje a zis ca exista sanse ca mama sa umble din nou dar nu garanteaza 100%.Din punct de vedere neurologic ridica usor de pe planul patului articulatia genunchilor la ambele membre si le sustine singura lucru pe care inainte nu il putea face deloc pentru ca ii picau inapoi.Va rog spuneti-mi dumneavostra daca exista posibilatatea ca mama sa isi recapete mersul inapoi,specific ca orice atingere pe membre le simte.va multumesc anticipat.

1 răspuns

- 19 Noi 2015 8:14

Buna dimineata , 
In primul rand ma bucur ca mama dv este mai bine . 
In al doilea rand va mentionez ca un prognostic se emite dupa un consult clinic si investigatii , coroborate cu investigatii nu pe online . 
In al treilea rand daca aveti dubii atunci apelati la o alta opinie insa ea trebuie sa vina tot de la un neurolog . 
In al patrulea rand in medicina nu exista niciodata 100 % deorece suntem sisteme biologice extrem de complexe cu foarte multe necunoscute . 
Si poate nu in ultimul rand apreciez f mult dorinta dv sa faceti tot ce se poate ca mama dv sa se insanatoseasca si cred ca ati facut f.f. mult ptr. aceasta.
 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde