Mișcări stomacale

Rapunzel in 21 Iun 2014 23:28 Categorie Candida

Bună seara! Aș dori și eu un sfat.. de ceva timp simt zilnic niște mișcături în stomac care nu imi dau pace, aș vrea să menționez că sunt fată și am 19 ani și că nu am intreținut deloc relatii se*uale cu un baiat dar trebuie să recunosc, deși mi se pare puțin rușinos ca uneori mam masturbat.. Cred că am candidoză, deoarece, când urinez mă ustură organul se*ual, am și mâncărimi, am stări de oboseală și somnolență.. Credeți ca acele mișcări se datorează candidozei?.. Sau sunt din cauza greutății? am doar 53 de kg..Ar trebui să consult un medic ginecolog sau endocrinolog?.. Mie puțin frică de ce ar putea să imi spună că am.. Vă mulțumesc anticipat!

9 răspunsuri

- 22 Iun 2014 0:16

Ai simptome de arsura la nivelul stomacului, diaree, balonare?
Ai vreo scurgere genitala albicioasa branzoasa?

- 22 Iun 2014 10:42

Buna ziua! Nu simt arsuri la nivelul stomacului si nici diaree nu am defapt sunt constipata si balonare simt.. Scurgeri am avut, dar de cateva zile nu mai am.. Si nu am luat nici un fel de tratament, doar ca am renuntat la dulciuri si lactate..

- 22 Iun 2014 10:58

PS: Când am avut secreții erau mai mult lichide și albicioase.. Am și acnee pe față, am fost la dermatolog anul trecut și mi-a dat niște tratamente da nu mi-a trecut.. 

- 22 Iun 2014 11:01

In mod normal la mijlocul ciclului menstrual apare o secretie normala cu aspect de albus de ou, transparenta, fara miros. Daca reapar scrurgerile si sunt diferite de cea normala (fiziologica) atunci ar trebuie sa mergi la un ginecolog pentru un consult si investigatii de laborator.
In ceea ce priveste constipatia iti recomand sa rezolvi aceasta problema cateva principii de alimentatie.
Mesele trebuie să fie bogate în fibre pentru a creşte volumul scaunului şi a uşura stimularea motilităţii intestinale şi în lichide (1,5 –2l zilnic chiar mai mult în perioadele toride).  Alimente bogate în fibre: tărâţe de grâu, sămânţa de in, boabele de fasole, mazăre, soia, fulgi de ovăz, musli cu fructe, seminţe de floarea soarelui, mere, portocale. Trebuie sa ai o alimentatie bogata in fructe si legume.
Nu conţin fibre: unt, ouă, peşte, carne, brânză, lapte, ulei, mezeluri, ceai, cafea.
Pentru problemele de balonare poti sa folosesti preparate precum Meteospasmyl, Colospasmin, Espumisan insa daca urmezi un regim alimentar care sa previna constipatia atunci cu timpul o sa se rezolve disconfortul tau abdominal si nu vei mai avea nevoie de medicamente.

- 22 Iun 2014 11:17

Mă gândesc să mă duc săptămâna viitoare la un ginecolog deoarece mie frică să nu am ceva mai grav și să depistez prea târziu.. Vă mulțumesc pentru informații. Vă doresc o zi bună!

- 22 Iun 2014 11:20

Nu cred ca sunt motive de ingrijorare. Cu placere! Multa sanatate iti doresc si mergi fara grija la medic pentru un control ;)

- 22 Iun 2014 11:38

Multumesc si eu va doresc multă sănătate, ați reușit să mă calmați putin, deoarece am citit niște articole pe internet si eram puțin spereiată..Recunosc că mie puțin frică sa merg și în acelaș timp și rușine.. dar o să merg să fiu sigură că nu am nimic grav.. Am mai fost o dată la ginecolog pentru eco abdominal cerut de dermatolog și mi-a spus că am ovarele greu vizibile ceea ce nu a ajutat deloc dermatologul, am dat banii degeaba pe consultație..sper să nu fie așa și acuma.

- 22 Iun 2014 11:50

Inainte de eco abdominal trebuie luat un medicament care sa reduca balonarea altfel nu se pot vizualiza corect organele interne si mai ales ovarele care sunt situate mai profund. Este posibil ca tot din cauza constipatiei si a balonarii sa nu se poata vizualiza ovarele.

- 22 Iun 2014 11:57

Și doamna dermatolog mi-a spus că trebuia sa am vezica plină dar eu nu am stiu asta dinainte.. Voi lua ceva pentru balonare înainte sper sa nu întampin aceeasi problemă.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde