miros urat al corpului

alex.popescu in 11 Dec 2015 18:30 Categorie Diverse

Am aproape o jumatate de an de cand cei din jurul meu stranba din nas din cauza mirosului pe care corpul meu il produce. Nu pot sa spun din ce zona provine acest miros deoarece nu mi s-a spus a ce miros. Doar mi s-au batut apropouri ca miroase a wc. Ceea ce pot sa spun ca m-am trezit deseori transpirat, iar transpiratia avea un miros intens de otet. Un alt factor care cred ca ar putea produce este zona de jos deoarece am probleme cu scaunu, care are o culoare galben-vezui si este mai moale, dar am avut si momente cand am fost constipat. Am si momente de iritare in acea zona care se produc in urma scaunului si persista aproape o jumatate de ora. Insa nu stiu daca mirosul provine din acea zona sau din alta parte a corpului. Ce sa fac? Colegii/prietenii au inceput sa ma evite. Am fost jicnit pe nedrept si facut in toate felurile. Mirosul nu este datorat igienei, deoarece este una corespunzatoare si chiar insist pe acest lucru.
Un alt lucru care ar trebui stiut este faptul ca am avut helicobacter Pylori boala care mi-a dat batai de cap aproape 6 luni. Am urmat tratament cu antibiotic si antiacide pentru a combate aceasta boala timp in care am avut sinuzita si din nou tratament cu antibiotic la un interval de o luna. Ma gandesc ca si aceste tratamente au o cauza a producerii acestui miros neplacut, care este foarte intens. NU STIU CE SA FAC. Ajutati-ma va rog. Dati-mi un sfat, o parere in legatura cu ce as putea face. Nu as vrea sa mai iau din nou antibiotic, insa daca va fi o cale sigura catre rezolvarea acestui defect de care sufar nu o sa ma opun. Va multumesc!!!

1 răspuns

- 12 Dec 2015 12:17

Buna ziua ,
De aproximativ sase luni spuneti ca mirosul transpiratiei s -a schimbat in unul neplacut .
Poate daca schimbati dieta intr -una bazata mai mult pe vegetale si mai rar pe produse de origine anaimala s -ar putea sa fie benefic . Aceasta dieta e predominant alcalina si poate schimba si ph transpiratiei .
Eventual sfatuiti - va si cu un internist .

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde