Menstruatie

Lavinia Elena in 12 Sep 2015 15:05 Categorie Ciclu menstrual

Buna ziua! Sufar de dureri menstruale foarte mari ! Iau cel putin 7 pastile intr-o zi:fie Nurofen forte, No-spa,Flamexin,Algogalmin,Aulin,etc (cred ca le-am incercat pe toate). In plus si calciu,magneziu...dar efectiv degeaba! Abia dupa 7-8 comprimate mi se mai amelioreaza durerea. Mentionez ca am fost la ginecolog,la ecografie mi-a iesit totul normal,doamna doctora mi-a spus doar ca nu am voie sa iau anticonceptionale deoarece am un tesut "mai altfel" si mi-a dat Clorura de calciu si Aulin dar DEGEABA, durerile mele nici macar nu se amelioreaza cu acest tratament. Ce este de facut ? Ce as putea sa mai incerc ? Multumesc

1 răspuns

- 14 Sep 2015 7:21

Durerile in timpul menstruatiei sau premenstuale , sunt un simptom tare neplacut . Uneori ele sunt atit de intense incat afecteaza si viata personala/ profesionala a pacientelor . 
Primul pas l -ati facut respecti consul ginecologic si inv. care au exclus afectiuni organice clare . 
Poate ar fi de facut al doilea , respectiv consult psihologic deorece aceste simptome sunt insotite de o serie de simptome emotionale . Nu stiu daca e cazul dv. deoarec nu le descrieti , dar asa e de obicei . 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde