Mancarime la atingere

MaiaMaiuta in 26 Apr 2015 0:10 Categorie Afectiuni ale pielii

Buna seara! De ceva timp se intampla ceva cu pielea mea.In contact cu alte persoane( gen- atingere pe mana, spate, etc) ma mananca foarte rau pielea dar doar in zana in care sunt atinsa.Am citit intr-un articol ca pot fi multe cauze dar nu am gasit ceea ce patesc eu...De exemplu am citit despre o anumita eczema sau "scrabie" ....Un pic de ajutor.Apropo trebuie tinut cont si de acele pete maro pe care le-am prezentat intr-o alta discutie. Multumesc!

4 răspunsuri

- 26 Apr 2015 11:28

Buna seara,
Va recomand sa consultati in primul rand un medic dermatolog pentru a stabili cauza acestor leziuni cutante si daca acestea apar in contextul unor alergii atunci trebuie sa va adresati si unui medic alergolog. In cazul eruptiilor cutanate pentru a putea stabili un diagnostic corect trebuie examinata pielea cu foarte mare atentie.
Daca este scabie atunci pruritul (mancarimea de piele) apare preponderent in cursul noptii si nu in timpul zilei.

- 27 Apr 2015 9:49

da aceste mancarimi au loc doar noaptea....

- 27 Apr 2015 9:49

ce este de fapt aceasta scrabie? si cat de grava este?
 

- 28 Apr 2015 21:07

Scabia este o infectie parazitara a pielii care se transmite prin contactul cu alte persoane sau cu asternul pe care le-au folosit persoanele infestate. Mancarimea care apare noapte atunci cand va bagati in pat este caracteristica pentru scabie si de obicei in acest fel se stabileste diagnosticul.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde