Ciclu de 3 saptamani, splina marita, probleme rinichi

Tabacaru Vasilica in 20 Iul 2014 12:17 Categorie Diverse

Buna ziua. Am 39 de ani si am mestruatie de 3 saptamani si inca continua , iar perioada normala a menstruatiei este undeva pe la mijloc , in care deobicei imi venea foarte putin , acum nu stiu ce s-a intamplat , poate fi de la perioada manopauzei ? Mentionez ca am probleme cu un rinichi pentru care am tratament ( Uractiv plicuri , no-spa si maltofer), de cand am fost mica pana anult trecut am avut hepatita B , am splina marita si pierderi de sange care nu au putu fi gasite , de aceea mi s-a spus ca o operatie imi poate fi fatala ... . Nu stiu ce sa fac , pe langa menstruatia care continua , ma doare burta , capul , mainile , picioarele , si i partea dreapta sus dedesupt de san .. Ce imi recomandati ?

4 răspunsuri

- 20 Iul 2014 13:57

Va recomand sa va adresati unui medic ginecolog de urgenta pentru o consultatie si investigatii suplimentare. Trebuie gasita cauza pierderilor de sange si tratata. Nu este o solutie sa luati suplimente pe baza de fier gen Maltofer atat timp cat organismul Dvs pierde in continuare sange. O menstruatie care dureaza timp de 3 saptamani determina o anemiere grava a organismului si in aceste conditii puteti ajunge inclusiv la transfuzii.

- 20 Iul 2014 14:43

in legatura cu pierderea de sange , am mai fost internata si anul trecut , m-au tinut o sapatamana, mi-au facut analaize , iar dupa,  m-a trimis acasa si mi-a zis ca nu o poate gasi .. 

- 20 Iul 2014 16:55

La femei principalele surse de hemoragie pot fi urmatoarele:
- digestiv - trebuie efectuata o colonoscopie pentru a exclude o patologie digestiva care sangereaza
- genital - ecografie, test Babes Papanicolau pentru a depista o patologie tumorala care sangereaza sau daca si anul trecut aveati astfel de menstruatii atunci aceasta poate fi o cauza a anemiei
- renal - sumar de urina - prezenta hematiilor si proba Addis pentru a stabili o eventuala pierde de sange de la nivel renal.
Ati efectuat toate aceste investigatii?

- 20 Iul 2014 19:23

Nu , pierderea de sange sunt din alte cauze , nu se stiu care , doctori au zis ca nu se poate afla anul trecut cand am fost internata . Menstruatia o am de aproximati o luna si nu mi s-a mai intamplat ... 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde