Ma strange gatul

Ema Teler in 9 Apr 2015 20:59 Categorie Boli ale sistemului digestiv

Acum un an m-am trezit ametita, apoi aceasta ameteala a devenit zilnica dupa catva zile nu am suportat un pulover pe gat si aveam palpitatii,ma durea gatul si dupa ceafa si in fata parca ma tinea ceva,in fine am fost la ORL (mi s-a depistat rectitudinea coloane cervicale), cardiolog(nimic) si apoi la ecografie tiroidiana unde mi-a gasit gusa micropolichistica(TSH siFT4 fiind in limite normale) dar ametelile si senzatia de strangere de gat a cotinuat eu zicand ca trebuie sa repet ecografia tiroidiana pe care am refacut-o dupa un an si s-a constat ca nu este nici o schimbare si ca tiroida nu poate sa imi dea stari de ameteala si nod in gat, disfagie, in fine am carcei la gat in partea din fata.
Aceasta senzatie tinea zile intregi si in ultimul timp este in fiecare zi imi simt gatul umflat, ma dor venele gatului si ma doare chiar si dupa ceafa plus oasele sternului,am senzatia ca nu pot inghiti sunt ca niste spasme la baza gatului.

1 răspuns

- 9 Apr 2015 22:17

Buna seara,
Simptomele pe care le descrieti sunt specifice afectiunilor tiroidiene. Ar fi indicat sa repetati si dozarile hormonale - TSH, fT4, T3 si ATPO + anticorpii anti-tireoglobulina.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde