lipsa menstruatie

teo8814 in 17 Ian 2015 9:24 Categorie Ciclu menstrual

Buna ziua!Am si eu o problema,am 27 de ani si imi doresc un copil, nu am ramas niciodata insarcinata si de aceea anul trecut am hotarat sa merg la doctor,am facut analize si eu si sotul, sotul a facut spermograma unde au iesit bine analizele, eu am facut eco unde doctorul mi-a spus ca organele genitale sunt bine au dimensiunile bune apoi mi-a recomandat sa fac histerosalpingografie unde acolo imi iese ca trompa stanga este infundata si nu se stie cauzele asa mi-a spus medicul iara la trompa dreapata hidrosalpinx,medicul ma trimis acasa fara sa imi recomande vreun tratament, spunandumi ca pot sa fac copil, nemultumita dupa 2 luni am mers la alt medic cu aceste analize la care mi-a recomandat antibiotic 10 zile si ovule, dupa acest tratament mi-a mai recomandat myo sun 3 luni , am terminat tratamentul in noiembrie pe 07.2014, pe 14 noiembrie am avut prima zi a menstruatiei si sa incheiat pe 17.De atunci si pana acum nu am mai avut menstruatie, am facut si 2 teste de sarcina si au iesit negative,va rog sa imi spuneti despre ce este vorba si sa ma indrumati ce sa fac?Va multumesc!

6 răspunsuri

- 17 Ian 2015 11:58

Buna ziua,
Menstruatiile de obicei sunt regulate? Fluxul este redus, normal sau abundent?
Va stiti cu alte probleme de sanatate?
Au fost infectii genitale netratate la timp? Daca da, ce infectii si ce tratament ati urmat?
Sotul a efectuat inclusiv o spermocultura?

- 17 Ian 2015 14:02

Menstruatiile sunt la interval de 32-33 de zile,dar niciodata nu mi-a intarziat nici macar o luna.Fluxul este normal,nu ma stiu cu alta problema de sanatate, nu am avut nici o infectie genitala, da sotul a efectuat spermocultura, la care a iesit ca totul este in regula

- 17 Ian 2015 22:18

Va recomand sa cereti inca o opinie din partea unui medic ginecolog specializat in probleme de infertilitate. Avand in vedere faptul ca in urma examenului ginecologic vi s-a spus ca trompa stanga este infundata, iar la nivelul celei drepte aveti hidrosalpinx in aceste conditii in momentul de fata este riscant sa ramaneti insarcinata deoarece poate aparea o sarcina extrauterina.
Hidrosalpinxul reprezinta blocarea distala a trompelor uterine cu un fluid seros sau clar. Trompa blocata poate fi dilatata avand aspectul caracteristic de sac. Aceasta afectiune determina frecvent infertilitate. Ocluzia trompelor uterine se produce din cauza boalii inflamatorii pelvine, secundar unei infectii genitale netratate la timp. Aceste probleme pe care le aveti trebuie rezolvate cat mai repede pentru a preveni infertilitatea si a putea avea copilul pe care vi-l doriti.

- 18 Ian 2015 8:08

Imi puteti recomanda va rog un medic care sa ma poata lamuri si sa ma poata trata,pentru ca pana acum majoritatea la care am fost m-au bagat in ceata si pur si simplu fara niciun rezultat si doar bani cheltuiti si pierdere de timp??Va multumesc!

- 18 Ian 2015 8:11

Vreau sa va spun ca medicul care mi-a spus ca am trompa stanga infundata si dreapta cu hidrosalpinx,l-am intrebat daca risc sa am o  sarcina extrauterina si el mi-a raspuns ca nu.Va rog din suflet sa ma indrumati catre un medic bun care sa isi faca meseria bina si sa ma trateze pt ca pana acum toti m-au bagat in ceata.

- 19 Ian 2015 9:02

In Bucuresti va pot recomanda pe Dr Alina Al-Moushaly sau Dr. Ana Niculescu de la Spitalul CF2.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde