Lentila de contact terapeutica

adelinrusu in 28 Iul 2014 14:45 Categorie Oftalmologie

Buna ziua!Am fost operat saptamana trecuta la OS de keratoconus(crosslinking) in urma careia mi sa pus o lentila de protectie am fost a 2 zi la control si medicul mi-a spus ca totul a decurs foarte bine si mi-a spus sa revin peste 2 sapt sa imi dea acea lentila jos si sa fac alte consultatii,problema mea este ca aseara in somn sau nu stiu cum lentila mi-a cazut si nu stiu ce sa fac sa raman asa tinand cont ca au trecut 6 zile de la operatie sau daca pot gasii sa imi cumpar eu alta ori sa merg la alt cabinet pentru o alta lentila fiindu-mi greu sa merg la bucuresti la clinica unde m-am operat.va multumesc astept o parere

5 răspunsuri

- 28 Iul 2014 15:48

Buna ziua,
Cel mai probabil a fost o lentila de contact gaz permeabila speciala "Roze K", care se foloseste in faza a doua a tratamentului keratoconusului. Puteti incerca sa gasiti la Dvs. in oras, insa cel mai bine ar fi sa luati legatura cu doctorul care v-a operat si sa va recomande cum trebuie sa procedati in aceste conditii.

- 28 Iul 2014 16:16

deci sa inteleg ca e foarte importanta aceasta lentila nu pot ramane asa pana la data progamarii?

- 28 Iul 2014 16:20

Nu puteti ramane fara aceasta lentila, deoarece face parte de tratamentul de "consolidare" al operatiei. Daca renuntati atunci este posibil ca interventia chirugicala sa nu aiba rezultatele dorite.

- 28 Iul 2014 16:26

ok ,va multumesc mult de tot!

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde