Iritatii la subrat

vali29 in 15 Aug 2014 9:40 Categorie Afectiuni ale pielii

Buna ziua, am probleme in zona subratului sunt iritat de 3 saptamani am fost la doctorul dermatolog mia dat o crema si nu mia trecut acum sa cam agravat si nu stiu ce sa administrez va rog sa imi raspundeti daca este necesar va trimit si poza cu zona afectata

5 răspunsuri

- 15 Aug 2014 9:48

Va rog sa trimiteti o poza pe adresa diana.enachescu@consultadoctorul.ro
Leziunea este insotita de mancarime?

- 15 Aug 2014 9:58

da am mancarimi

- 15 Aug 2014 10:44

Aspectul leziunilor este caracteristic pentru o afectiune care se numeste eritrasma, aceasta este o infectie cauzata de o bacterie, Corynebacterillm minutissimum. Tratamentul local se face prin dezinfectarea zonei cu Dermobacter si cu preparate pe baza de imidazoli ( Ex - Clotrimazol, Miconazol, Ketoconazol) asociat cu Eritromicina unguent/crema aplicata local si tratament oral.
Pentru a stabili diagnosticul de certitudine trebuie sa va adresati unui medic dermatolog pentru un consult si mai multe investigatii.
Exista anumiti factori care contribuie la aparitia acestei infectii precum transpiratia excesiva, igiena deficitara sau tot felul de afectiuni care scad imunitatea organismului precum diabetul zaharat. Va recomand sa faceti niste investigatii mai amanuntite pentru a stabili daca exista vreo boala care poate sa contribuie la scaderea imunitatii pentru ca altfel chiar daca tratati infectia este posibil sa reapara atat timp cat nu este tratata boala care a favorizat aparitia infectiei.

- 15 Aug 2014 11:32

Va multumesc!!

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde