Interpretare diagnostic si un sfat.

Myriam in 8 Feb 2017 18:10 Categorie Boli ale sistemului respirator

Buna seara!

Numele meu este Rafa Vasilica si am 41 ani.
Am o intrebare legata de un diagnostic, primit astazi, 08.02.2017.
In urma cu cateva zile, in urma unor simptome precum oboseala, respiratie ingreunata, dureri in zona pieptului, am mers la un medic cardiolog unde mi s-a spus ca am suferit un infarct miocardic. Am urmat cateva investigatii printre care coronografie la Sanador/Bucuresti, mi s-a spus cum ca la nivelul arterelor se formasera cheaguri din care o parte s-au dizolvat la introducerea substantei de contrast. Am primit medicatia aferenta, insa mi s-a recomandat ca la un interval de cateva zile astfel incat sa treaca efectul acelei substante, sa efectuez un Ct abdomen/torace. Nu am reusit sa fac CT, din pricina faptului ca aparatul unde trebuia sa fac investigatia, a fost schimbat si nu era montat astfel incat sa poata functiona.
Printre altele, am efectuat alte investigatii, una dintre acestea fiind o radiografie pulmonara. Rezultatul acesteia l-am primit doar de pe foia-rezultat, medicul fiind prins intr-o urgenta medicala.
Localitatea de domiciliu si locul de munca, nu-mi permit din pacate sa ma deplasez cu usurinta in Constanta unde am efectuat analize/investigatii, aceasta fiind situata la o distanta de 100km.
Pe data de 22.02, ar trebui sa merg dupa rezultatul celorlalte investigatii, insa as voi va rog din suflet sa-mi spuneti, daca n-ar trebui sa ma reintorc degraba la medic, neintelegand diagnosticul primit azi in urma radiografiei.
Acesta este:
Cord normal conformat.
Aorta in limite normale.
Pulmonar - desen interstitial hilar si perihilar accentuat.
Subclavicular drept se pune in evidenta o imagine micromodulara, intensa, cu margini neregulate si centru radiotransparent. Se proiecteaza pe arcul anterior al primei coaste.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde