Interpretare analize gravida

Valy in 17 Mar 2015 10:07 Categorie Sarcina

Buna ziua,

Va rog mult sa ma ajutati cu interpretarea urmatoarelor analize:
TSH -Rezultat 2.7198 -Interval de referinta sarcina:Trimestru I: 0.88 - 2.83 ìUI/mL
Trimestru II: 0.20 - 2.79 ìUI/mL
Trimestru III: 0.31 - 2.90 ìUI/mL

Free T3- Rezultat: 3.54 Interval ref. 1.71 - 3.71
pg/mL

Free T4-Rezultat: 0.87 Interval.Ref. 0.70 - 1.48 ng/dL

Ag HBs-Rezultat: Nonreactiv 0.17 S/CO
Interval ref. Nonreactiv: =1.0 S/CO
Multumesc!

2 răspunsuri

- 17 Mar 2015 13:04

Buna ziua,
Valorile dozarilor hormonale tiroidiene, chiar daca sunt aproape de limita superioara, sunt totusi in limitele normale. De asemenea AgHbs este nonreactiv deci nu este prezent virusul in organism.

- 18 Mar 2015 11:57

Va rog de asemenea sa ma ajutati si cu interpretarea pentru:
Ac Anti-HCV- Rezultat:  Reactiv 4.17 S/CO
 
Intervale referinta:
Nonreactiv: < 1.00 S/CO
Reactiv: >= 1.00 S/CO
Tin sa mentionez ca sunt insarcinata in 8 saptamani....

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde