Interpretare analize

Chrisa in 16 Ian 2017 22:59

Buna seara,

Va rog ,daca se poate sa interpretati urmatoarele analize:

NE%-74,5 (45-70/%)
LY%-19,9 (20-40/%)
EO%-0,2 (1-3/%)
NE#-6,7 (2.2-4.8/1O^3/UL)
HCT-46.2 (38-46/%)
WBC-9.0(4.0-10.0/10^3UL)

VSH-20 (2-12/mm/h)

ASLO-200(<200U/L)

COLESTEROL SERIC TOTAL -275(180-240/MG/DL)
HDL COLESTEROL-60.8(40-59/MG/DL)
TRIGLICERIDESERICE-261(50-150MG/DL)

Aceste analize sunt cele care nu sunt in limita celor normale.Restul sunt in limite normale.Am facut aceste analize acum,in luna ianuarie.Stiu de existenta unui stafilococ auriu in gat.Sunt sub tratament cardio CONCOR COR 2,5(1/zi)(pe care l-am luat inclusiv inainte de a face analizele cu o zi, si mai nou ,dupa analize iau Duplecor 10 mg/5mg(1/zi).Va rog sa ma ajutati sa imi spuneti de ce este atat de mare Vsh si Aslo??Multumesc.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde