Intarziere menstruatie dupa intreruperea blisterului 2 luat in continuarea blisterului 1 ( karissa)

Cristina Diana in 3 Sep 2014 9:05 Categorie Contraceptie

Buna ziua.Ma numesc Cristina si am 20 de ani. Sunt foarte speriata si intai de toate as dori sa apelez la dvz. Acum 2 luni am urmat o vizita la medic ptr un test papa. Tinand cont ca tot ma aflu acolo am cerut recomandarea anticonceptionalelor fara pauza de 7 zile deoarece urma sa plec in vacanta si aveam menstruatie chiar in acea data. Cand mi-a venit am inceput primul blister si am continuat cu al doilea fara sa fac pauza de 7 zile. Mentionez ca am luat karissa la recomandarea medicului, pe care le am folosit acum aprox 1 an vreo 6-7 luni dar luate corespunzator. Deci dupa ce am inceput cel de-al 2 lea blister au inceput sa apara niste scurgeri verzui si aveam mancarimi asa ca l-am intrerupt si m am ales cu niste dureri de cap foarte mari. De la intreruperea lui au trecut 3 zile si nu a aparut menstruatia. Sa fie vreo problema in interior? Sau sa mai astept?Mentionez ca dupa menstruatie trebuie sa utilizez ovulele softigyn la recomandarea medicului ptr flora vag**ala, crede-ti ca ar fi de ajutor la acele scurgeri si mancarimi pe care le-am avut. Multumesc.

4 răspunsuri

- 3 Sep 2014 16:11

Buna ziua,
Menstruatia nu are cum sa va vina avand in vedere ca ati inceput al doilea blister de anticonceptionale. In momentul in care ati inceput o noua folie organismul a primit semnalul ca incepe un nou ciclu menstrual, chiar daca ati intrerupt medicatia. Este posibil sa apara menstruatia peste 1-2 saptamani sau chiar mai tarziu pana se reglezeaza nivelul de hormoni. Secretia vaginala insotita de senzatie de mancarime este semn de infectie. Trebuie sa mergeti la un consult ginecologic pentru a va examina secretia respectiva si in functie de rezultat sa primiti tratamentul corespunzator.
Softigyn este un probiotic vaginal care doar previne infectii vaginale de tip: candidozelor, vaginite bacteriene si tricomoniaze.

- 3 Sep 2014 18:38

Multumesc asemenea. Doamna doctor mai am o intrebare. De ce va intarzia atat de mult menstruatia? O prietena a procedat la fel si dupa cea intrerupt al doilea blister a aparut si menstruatia. La mine au trecut decat 3 zile de la intrerupere, cat voi mai astepta? Multumesc

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde