inima

denismihai in 1 Mai 2015 14:18 Categorie Infarct

Buna ziua am 23 de ani nu prea fac sport si in ultimul an am ajuns de peste 6 ori la urgență. Am făcut multe ekg-uri si analize ale glandei tiroide ,radiografie la inima si mi-au spus ca sunt doar hipocalcemic.Acum câteva săptămâni am mers iarăși la un alt cardiolog deoarece aveam înțepături in zona inimii si rămâneam fara aer.Mi-a spus ca am tahicardie sinusala.,am luat Magneroot si un betablocant pana acum ceva timp.Insa de 3 zile am înțepături in umărul stâng si iradiază pana in zona inimii si am si senzația de sufocare si uneori si amețeală, recunosc ma si sperii dar ce sa fac? Sa fac alte analize? Si pentru ce anume? Am luat calciu 6 luni,bănuiesc ca daca era ceva la inimă s-ar fi văzut in atate a ekg-uri .Va rog daca îmi puteți da un sfat.

3 răspunsuri

- 1 Mai 2015 22:54

Buna ziua,
Printre investigatiile efectuate pentru a determina cauza hipocalcemiei si simptomelor de insotire s-au numarat si dozari hormonale pentru a diagnostica un hipoparatiroidism sau o tulburare de absorbtie a calciului precum boala celiaca (intoleranta la gluten)?

- 1 Mai 2015 23:11

Am făcut doar analizele la glanda la un medic de specialitate mi-a făcut doar ecografie si apoi la un laborator de analize am făcut analiza la sânge pentru t3 si t4 la tiroida din cate îmi amintesc,deci ce analize credeți ca ar trebui sa mai fac?

- 1 Mai 2015 23:15

La calciu ionic a ieșit o valoare puțin mai mica atunci la analiza de laborator

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde