infectie urinara cu secretii de lunga durata

robert22 in 27 Sep 2014 10:17 Categorie Boli cu transmitere sexuala

Buna ziua ma confrunt cu urmatoarele probleme de aproximativ 2 luni
Secretii si infectie urinara ...am "cika" clamydia dupa ce am fost la dr dermato veneric la care mia facut o analiza din secretie
Am urmat un tratament cu doxicilina prescris de doamna dr timp de 2 saptamani de zile si nu simt nici o ameliorare ! Am fost la un alt dermatolog cu acel rezultat din secretie si mi-a spus k din punctul lui de vedere pare sa fie clamydia.....as multumii lui Dumnezeu sa fie doar clamyidia! Nu stiu ce sa ma mai fac sunt cu psihicul la pamant ma gandesc doar la lucruri ingrozitoare! Mentionez ca si prietena mea are aceleasi simptome si nu mai stim ce sa facem! Poate sa fie cistita? Aia se transmite?Sau ce poate fi doamna doctor? Va rog din suflet astept un rasp!

3 răspunsuri

- 27 Sep 2014 11:57

Buna ziua,
Din pacate de infectia cu chlamydia se scapa foarte greu si daca nu este tratata corespunzator atunci se extinde si la organele invecinate si determina simptome foarte suparatoare. Atunci cand ambii parteneri sunt infectati de obicei se scala foarte greu de aceasta afectiune.

- 28 Sep 2014 9:06

Buna ziua spuneti-mi doamna doctor ce alte analize ar trebuii sa fac ?  Sa mai fac inca o analiza la secretie si sa va zic rezultatul? Ar trebuii sa fac si un test de urina la urolog? 

- 28 Sep 2014 12:37

Buna ziua,
Trebuie determinati anticorpii din sange pentru Chlamydia pentru a stabili in primul rand daca este o infectie recenta sau cronica. Ulterior se determina acesti anticorpi pentru a stabili evolutia infectiei sub tratamentul administrat.
Dupa terminarea tratamentului cu Doxiciclina daca nu se obtine vindecare atunci se pot urma alte cure de antibiotice insa trebuie sa va adresati medicului pentru a va recomanda schema corespunzatoare.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde