indrumare cabinet sau tratament

sorin cernatzki in 11 Iul 2014 17:35 Categorie Anemii

Bjna ziua
Am oproblema cu mama care are 85 de ani 1.55 m si avea 60 kg fiind o femeia activa dar cam de un an a inceput sa slabesca , avand acum pielea lasata ajungand aproape piele si os.Nu o doare nimic mananca relativ bine si l fel se hidrateaza.A inceput sa se deplaseza mai greu si merge putin aplecat de frica sa nu mai cada.Acum catva ani a facut un tratament pentru osteoporoza care ulterior i- a mai scazut deasemeni mai ametea cand mergea dar nu i s-a gasit nimic la ureche sau la tensiunea jugulara, luand betaserc atat cat s-a gasit.De ceva yimp a inceput sa iute lucruri marunte si aluat nero optimizer.Acum nu stui unde sa o duc sau ce tratament sa ia , mai ales ca sa deplaseaza mai greu.I-am luat alzovert, geriatric vita min, hri-vitalion,celadrin forte, capsule cu urzica si capsule circulatie cerebrala si memorie ,dar spune ca ar ameti si nu stiu de la care ca toate sunt din plante.
Va multumesc

5 răspunsuri

- 11 Iul 2014 18:25

Stiti cumva cat a slabit mama Dvs. si in cat timp a pierdut aceasta greutate? In afara de osteoporoza mai sunt si alte probleme de sanatate?  ( hipertensiune, colesterol). Pentru ameteala in afara de Betaserc, cu aceeasi substanta activa (betahistinum) mai sunt si Vestibo, Betahistina lph, Acuver. Tulburarile de memorie ar trebui investigate de catre un medic psihiatru.

- 11 Iul 2014 19:12

A slabit cam 12 kg in aproximativ 16 luni ,este putin hipotensiva iar colesterolul in limite

- 11 Iul 2014 19:37

Pentru a stabili cauza ametelii trebuie efectuate urmatoarele investigatii
- hemoleucograma - pt a identifica o anemie
- consult neurologic si radiografie coloana cervicala pt a exclude o spondiloza cervicala si tulburari de vascularizatie cerebrala
Suplimentele pe care le-ati mentionat nu determina ameteala.

- 11 Iul 2014 19:53

o sa merg cu ea la medicul de familie pentru o hemoleucograma si o trmitere la un psihiatru,o sa-i cumpar vestibo sau acuver
am uitat sa va spun ca a facut o radiografie cervicala si are spondiloza cervicala si a facut si un eco doppler la carotida cu rezultat bun.
va multumesc

- 11 Iul 2014 23:51

Cu placere! In mod normal ar trebui facuta niste kinetoterapie pentru spondiloza sau dimineata inainte sa se dea jos din pat sa faca putine exercitii usoare pentru coloana vertebrala cervicala: miscari laterale stanga, dreapta, fata - spate si la sfarsit de rotatie.
 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde