Pocnituri la incheieturile mainii

Fanica in 10 Iun 2014 15:31 Categorie Diverse

Am o problema cu incheieturile al ambele brate orice as'i face cand le misc imi pocnes si la schimbari de vreme ma doare ce trebue sa fac ca sa nu mai pocneasca. Am 20 de ani am facut box si acuma fac sala am incheietura destul de tare dar imi pocneste si asta ma ingrijoreaza...

5 răspunsuri

- 10 Iun 2014 16:05

Va recomand sa folositi preparate pe baza de condroitina, glucozamina si acid hialuronic ( + cartilaj de rechin, Boswellia serrata, Gheara-diavolului (Devil’s Claw)), care contribuie la imbunatatirea functionalitatii articulatiilor (SECOM GLUCOSAMINE CHONDROITIN HYALURONIC ACID, SECOM MSM, ALEVIA ARTICLAR COMPLEX ARTICULATII). Ati mai putea face infiltratii locale cu cortizon (gen Diprophos) sau cu acid hialuronic. Daca nu aveti o ameliorare/imbunatatire a simptomelor dupa aceste recomandari atunci trebuie sa consultati un medic reumatolog care va stabili daca este cazul sa efectuati mai multe investigatii.
 

- 10 Iun 2014 18:23

Am inteles deci prima data e mai bine sa folosesc  creme ..... Dumneavoastra ce miati  recomanda asa pentru o prima incercare ce sa cumpar, ce fel de crema e ma buna pentru mine?

- 10 Iun 2014 20:32

Preparatele respectve sunt sub forma de pastile pe baza de condroitina, glucozamina si acid hialuronic ( + cartilaj de rechin, Boswellia serrata, Gheara-diavolului (Devil’s Claw)). Eu v-as recomanda sa incepeti cu Articlar complex articulatii 1 comprimat de 3 ori pe zi, după mese. Cura de minim 2-3 luni. + Dicloreum spuma 2-4 aplicatii/zi, la nivelul zonei afectate.

- 11 Iun 2014 15:27

Va multumesc frumos am sa urmez sfatu, Mai rar persoane ca Dumneavoastra...

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde