hpv posibil infectat

DamieanFlorin in 31 Oct 2014 20:45 Categorie Boli cu transmitere sexuala

buna ziua de curat am aflat ca partenera mea in varsta de 29 ani.are hpv tip 62.. eu sunt de aproximativ o luna de zile cu ea timp in care nu am intretinut relati se*oale dar ne am sarutat si ne am si mangaiat. si azi a fost ea la ginecolog si a spus ca se ea si prin sarut acest virus.
vreau sa stiu ce pot face sa stiu daca am fost infectat si cum se trateaza si ce semne o sa imi apara.

va multumesc anticipat

1 răspuns

- 1 Noi 2014 0:59

Buna ziua,
Infectia cu virusul Papilloma este atat mult raspandita incat mai mult ca sigur nu este prima oara cand organismul Dvs. se intalneste cu acest virus.
Pentru a depista daca sunteti infectat atunci trebuie sa efectuati o analiza care se numeste genotiparea HPV prin recoltarea secretiei uretrale.
Nu exista un tratament pentru aceasta infectie are sa garanteze vindecarea. De obicei se administreaza preprate pentru a stimula imunitatea si a ajuta organismul sa elimine virusul ( ex Isoprinosine).
Infectia la barbati nu determina simptome, in schimb puteti transmite virusul la partenerele Dvs., iar daca aveti o tulpina de virus cu risc inalt atunci femeile cu care aveti relatii sexuale pot dezvolta un cancer de col uterin.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde