Hormoni ingrasare

Bianca.ac07 in 13 Sep 2015 18:41 Categorie Boli ale sistemului digestiv

Acum 3 ani de zile am devenit vegetariana. De atunci am inceput sa iau in greutate de la 45 la 62 de kilograme. Cateodata am pofta de mancare desi nu imi e foame. Nu am activitate se*uala inca de acum 3 ani. Nu inteleg care este motivul pentru care nu pot slabi deoarece am incercat orice. Inainte puteam slabi foarte rapid insa acum deloc. Mentionez ca de foarte multe ori am crampe cand mananc. Nu stiu unde ar putea fi problema. La nivel hormonal sau intestinal?

1 răspuns

- 14 Sep 2015 7:00

La intrebarea dv foarte buna , ar putea raspunde un consult medical ,  initial la medicul de famile si investigatii recomandate de acesta . 
Daca nu se rezolva problema sau nu sunteti convinsa de rezultate, ele pot fi extinse de catre specialisti ,respectiv : endocrinolog + gastroenterolog . 
Asa cum descrieti simptomele , poate nu ar fi rau sa discutati si cu un psiholog , deorece foamea dv are si o componenta gen " simt un gol interior pe care as dori sa - l umplu cu orice imi pica in mana " .Aceasta ultima recomandare credeti ca are sens in cazul dv  ? 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde