helicobacter pylori

flori in 17 Mar 2015 21:55

buna ziua.care este cel mai bun tratament naturist pentru combaterea bacteriei helicobacter pylori? dar sa nu fie nici scump :D am urmat si tratamente cu antibiotice dar fara efect , Va multumesc.

3 răspunsuri

- 18 Mar 2015 10:48

Buna ziua,
Nu exista un tratament naturist care sa aiba dovezi stiintifice ca ar eradica infectia cu Helicobacter Pylori.
In urma tratamentului medicamentos pentru a verifica eficienta tratamentului trebuie efectuata analiza de antigen Helicobacter Pylori din scaun. Determinarea anticorpilor din sange nu este utila dupa admnistrarea tratamentului deoarece prezenta anticorpilor doar certifica faptul ca organsimul s-a intalnit cu aceasta infectie nu si vindecarea. Prezenta antigenului in scaun in schimb semnifica faptul ca bacteria nu a fost eliminata in urma tratamentului.
Puteti incerca suplimente alimentare pe baza de curcumina (Secom), Bioanacid (Aboca) sau schema recomandata de fitoterapeutii Fares:
Pentru tratamentul infectiei cu Helicobacter pylori se adminstreaza capsulele Helicostop-D91, 1capsula de 3 ori pe zi si ceaiul Gastric-D40/D62, 1 cană de 3 ori pe zi, timp de 1-2 luni.Pentru cei care au si gastrita se asociaza caspulele Stomac sanatos, 1-2 capsule, de 3 ori pe zi, inainte de masa si uleiul de Catina cu galbenele si sunatoare, 15-20 de picaturi de 3 ori pe zi si ceaiul Gastric, 1 cană de 3 ori pe zi.

- 18 Mar 2015 15:51

va multumesc. o sa incercschema recomandata de fitoterapeutii Fares.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde