Ginecolog

swanheart22 in 7 Sep 2015 14:44 Categorie Viata sexuala

Am 19 ani si in urma cu 4 zile am avut primul meu contact se*ual. Pe moment mi-a curs sange intr-o cantitate destul de mare dupa parerea mea. Problema e ca de atunci continua sa imi curga foarte putin in fiecare zi si astazi m-au luat niste dureri groaznice jos. Contactul a fost neprotejat, insa el a spus ca nu s-a terminat si ar trebui sa stau linistita. Tin sa precizez ca am avut astfel de dureri si cu o saptamana inainte si ca ciclul trebuie sa imi vina pe data de 12, care este motivul durerilor si al sangerarii?

1 răspuns

- 8 Sep 2015 8:26

Sunt de fapt trei probleme : 
1.  Singerare in cantiate mica timp de 4 zile dupa deflorare , citeva picaturi ? Raspuns : teoretic ar fi trebuit sa se opreasca .
2. Dureri abdominale joase : 
Acestea sunt fara tulburari de urinare ? Febra sau subfebrilitate ? 
 Ocazioanl , in aceste circumstante poate sa apara o infectie urinara " cistita din luna de miere ". 
3.Va temeti ca ati fi putut ramine insarcinata ? 
 Cu toate ca ati fost asigurata ca " nu s- a terminat " , si aveti ciclul menstrual reglulat , astfel urmatoarea menstra ar trebui sa vina pe 12 ? Aici raspunsul e cam greu de ghicit .Faptul ca nu a ejaculat nu e nici o garantie , deorece mici cantitati de sperma pot fi  pe uretra  fara ca partenerul sa simta acesta .
Cred ca toate aceste probleme le puteti discuta cu medicul dv de familie .Daca va fi cazul , un ginecolog va lamuri situatia .

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde