fistula perianala

Mihai Zegrean in 16 Apr 2015 20:35 Categorie Boli infectioase

buna sunt Mihai 29 de ani, am o nelamurire am fost operat in 23.03.2015 de fistula anoperianala prin fistulectomie, operatia nu a durat mult doar 20 min am o mica incizie de nici1cm dar inca tot mai supureaza acolo cu puroi asa mai vascos dar nu foarte mult si am o o usoara durere de cateva zile in fesa oare e normal? va aduc la cunostinta ca in decembrie 2014 am fost operat si de abces perianal si inca o problema am observat ca dupa astea doua operatii am si o durere in spatele genunchilor ca o pesiune daca stau mai mult in picioare sau merg mai mult pe jos ce poate fi?

4 răspunsuri

- 16 Apr 2015 22:27

Buna seara,
Dupa operatia pentru indepartarea fistulei ati urmat tratament cu antibiotic?
Cantitatea de puroiul care se elimina a scazut treptat sau a inceput sa supureze din ce in ce mai mult?
Durerea de la nivelul articulatiei genunchilui poate fi determinata de o artrita reactiva determinata de prezenta unei infectii in organism.
 

- 16 Apr 2015 22:38

nu am urmat tratament cu antibiotic doar bai de sezut in ceai de musetel mi s-au recomandat cantitatea de puroi a scazut treptat dupa operatie de vreo saptamana doar cat se pateaza putin pansamentul de atunci a aparut si jena.
sa fac niste analize de sange  pentru durerea de genunchi sau ce miati recomanda?

- 17 Apr 2015 11:22

Ar fi indicat sa va adresati medicului chirurg care v-a operat pentru un nou consult si pentru a stabili cauza durerii/disconfortului local.
In legatura cu durerea de la nivelul genunchiului ar fi indicat sa va adresati unui medic ortoped pentru un consult si investigatii suplimentare ( ecografie de parti moi si/sau radiografie, RMN). Daca intr-adevar este o artrita reactiva atunci de obicei durerea cedeaza dupa tratament cu antibiotic si antiinflamator ( Nurofen, Ketonal).

- 18 Apr 2015 23:00

oare cat e normal sa mai supureze fistula?am fost la chirurg si mi-a spus ca nu are legatura cu fistula durerea acuma nu mai stiu ce sa cred!sunt tare nedumerit si mie frica sa nu ajung la a 3 operatie

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde