Fimoza

George Dogaru in 16 Sep 2014 17:05 Categorie Viata sexuala

Buna ziua! Am fimoza de cand eram mic(parintii mei ar fi trebuit sa-si dea seama de asta), am tot asteptat sa se rezolve de la sine dar nu am rezolvat nimic. Mentionez ca am 20 de ani si viata se*uala e egala cu 0, mi se culca de fiecare data in punctul culminant, cred ca asta e o problema psihologica din cauza fimozei. Trebuie sa rezolv problema asta, de preferat cu creme. Imi puteti face o recomandare de creme foarte bune si sa imi spuneti daca am probleme cu eractia cand incerc sa o bag din cauza asta? Va rog frumos sa ma ajutati.

5 răspunsuri

- 16 Sep 2014 21:38

Buna ziua,
Singura varianta de tratament in cazul Dvs. este interventia chirurgicala. Operatia este foarte simpla, nu dureaza mult, iar recuperarea este rapida dupa interventie. Va recomand sa va adresati unui medic urolog pentru un consult si tratamentul corespunzator.
Problemele legate de erectie cel mai probabil sunt de ordin psihologic din cauza fimozei.

- 16 Sep 2014 21:40

Si este costisitoare aceasta interventie?

- 16 Sep 2014 21:56

Ma scuzati ca va ocup timpul. Am mai fost la medic la spital cu trimitere pentru o incizie, am avut un furung pe un testicul si nu si-a dat interesul prea tare, nu a asteptat sa-si faca anestezia efectul si am simtit cand m-a taiat, nu as vrea sa mai trec prin asta, plus ca ar fi acelasi doctor pentru ca tine tot de urologie.

- 17 Sep 2014 0:43

Atunci adresati-va unui alt medic urolog care sa trateze pacientii cu mai multa atentie.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde