Operatie de colecist

David Mihaela in 11 Apr 2016 17:02 Categorie Boli ale sistemului digestiv

Buna ziua!am 21 de ani, m am operat acum 3 luni de colecist. de o luna de zile am dureri in partea stanga sub coaste si in capul pieptului foarte des durerea radiaza in spate. ma simt si balonata tot timpul iar diareea este prezenta aproape mereu. in urma cu 2 zile mi a fost foarte rau am si vomitat de doua ori aveam greturi si ameteli in afara durerii groaznice din partea stanga. am sunat la salvare si am cerut un sfat crezand ca e o criza de pancreas si mi a spus sa beau ceaiuri de sunatoare si galbenele si sa imi tin regimul. puteti sa imi spuneti si altceva? ce mai poate fi? operatia a fost normala , nu laparoscopica. va rog mult sa ma ajutati cu niste sfaturi .Multumesc anticipat

2 răspunsuri

- 11 Apr 2016 21:13

Buna seara ,
V- as sfatui sa anuntati medical operator de cele de mai sus.
Daca va spune ca nu au legatura cu operatia atunci ar fi bine sa mergeti la medicul de familie care va va indruma mai departe. Cred ca o ecografie abdominala si  analize hepatice sunt .

- 11 Apr 2016 21:14

Buna seara ,
V- as sfatui sa anuntati medicul operator de cele de mai sus.
Daca va spune ca nu au legatura cu operatia atunci ar fi bine sa mergeti la medicul de familie care va va indruma mai departe. Cred ca o ecografie abdominala si  analize hepatice sunt  necesare .

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde