Fasciculatii musculare

Melly in 2 Sep 2015 15:14 Categorie Diverse

Buna ziua
De saptamani bune, chiar luni, ma confrunt cu niste fasciculatii musculare care se manifesta in diferite parti ale corpului: muschii de pe picoare, maini, spate si pleoape, alteori policele se contracta vizibil, miscandu-se in sus vreo 2 cm. De 2 zile se contracta pleapa ochiului drept.
Muschii se contracta la intervale de timp neregulate- uneori mai lungi, alteori mai scurte.
Imi amintesc, ca intr-o noapte abia am putut sa adorm din cauza ca ma deranja ingrozitor de tare niste spasme la mijlocul spatelui spre partea dreapta.
Spasmele nu sunt puternice dar sunt dese.
Mentionez ca ma hidratez corespunzator si mananc destul de sanatos.
Medicul de familie mi-a recomandat sa iau pastile de magneziu si calciu. Dupa ce iau aceste pastile, intr-adevar aceste fasciculatii se reduc pana la disparitie, insa oricat ar fi de lunga sau scurta perioada cand iau pastilele, dupa ce ma opresc, fasciculatiile totdeauna apar din nou. Si cu cat trece mai mult timp fara sa iau pastile, cu atat devin mai dese, incat am ajuns sa simt cum mi se contracta mai multi muschi deodata.
Am facut si analize de sange si au iesit bune.
Ma-ti putea ajuta cu un sfat, ce sa fac? Sa continui sa iau pastile cu vitamine? Pana cand? De ce continua sa reapara aceste fasciculatii musculare?
Va mulțumesc.

1 răspuns

- 3 Sep 2015 12:39

Din ce spuneti , simptomatologia cedeaza temporar si partial la medicatie .
S -ar putea ca un consult la neurolog sa va ajute .  

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde