Efecte pastile de slabit

bubble13 in 1 Aug 2014 9:48 Categorie Obezitatea

Buna ziua!
Sunt noua pe acest forum si am o nelamurire... Am auzit tot mai des de cafea verde pentru slabit. Am verificat mai multe site-uri, am gasit si sub forma de pastile. Au vreun efect? Exista efecte secundare sau dupa ce iei aceste pastile pui la loc kg pierdute? Am mai auzit si de konjac, tot pastile. Nu stiu daca e bine sau nu sa folosesc aceste metode de slabire... Am auzit multe pareri si pro si contra. Mentionez ca in prezent am incercat sa am un regim alimentar mai sanatos, mananc multe legume, carne slaba (doar fiarta) si evit dulciurile si alimentele procesate. Am observat o schimbare, dar nu foarte mare. Am pierdut arpoximativ 5 kg. Imi doresc sa mai dau jos inca 6.

4 răspunsuri

- 1 Aug 2014 10:19

Banuiesc ca va referiti la produsul Green Coffe Burner. Spre deosebire de alte produse pentru slabit acest supliment s-ar parea ca are in spate si cateva studii care demonstreaza ca poate determina o scadere in greutate. Insa aceasta scadere nu este una spectaculoasa ci de aproximativ 2-3 kg/luna. Green Coffe Burner s-a bucurat de sustinerea Dr. Oz care are o putere foarte mare de influenta in America, insa nu este exclus sa aiba si niste interese materiale de a promova acest produs.
Din punct de vedere al medicilor nutritionisti acestia admit ca intr-adevar poate produce o scadere in greutate, dar inca nu se cunosc efectele adverse asupra organismului.
Pentru mai multe informatii:
todaysdietitian.com/newarchives/010614p58.shtml
Deci in concluzie: este posibil sa aiba un efect si teoretic daca intr-adevar este pe baza de boabe de cafea macar este un preparat natural spre deosebire de alte preparate disponibile.
Produsul Konjac Glucomannan la fel este promovat de Dr. Oz, insa nu are studii care sa demonstreze eficienta acestui produs de slabit. 

- 1 Aug 2014 10:20

Sfatul meu este sa continuati cu dieta + exercitii fizice ceea ce reprezinta un mod sanatos de a scadea in greutate. Rezultatele deja au inceput sa se observe, trebuie doar sa perseverati si sa aveti foarte multa vointa!

- 5 Aug 2014 11:03

Va multumesc mult pentru sfaturi!! 
 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde