dureri picioare antiinflamatoare diclotard

suzy56 in 1 Noi 2014 10:16 Categorie Artrita

Buna ziua .ma numesc suzana am 57de ani de ceva timp mia aparut o unflatura pe gamba piciorului stang care imi provoaca dureri zilnice mai mari sau mai mici.am fost la doctor si mi-a recomandat antiinflamatoare diclotard care ma linisteste pe moment.as dori sfatul dumneavoastra si daca se poate un remediu tinind cont ca am reumatism hiper tensiune arteriala si insuficienta cardiaca.va multumesc.

5 răspunsuri

- 1 Noi 2014 18:11

Buna ziua,
Ce specializare are medicul care v-a consultat? Reumatologie sau ortopedie?

- 3 Noi 2014 17:22

TyPzTAoJzCvp
 

- 3 Noi 2014 17:29

M-a consultat un medic chirurg ortoped.primul diagnostic a fost de tumora dar dupa ce m-a mai palpat vreo 10 min a spus ca nu e tumora pentru ca e rigida iar piciorul nu si-a schimbat culoarea si mi-a zis ca e atrofie musculara.

- 3 Noi 2014 18:47

Buna ziua,
Diagnosticul de tumora nu se stabileste doar prin palpare. Trebuie efectuata o radiografie/ecografie pentru a putea intr-adevar sa stabilesti acest diagnostic.
Ar fi indicat sa fie investigata si circulatia la nivelul piciorului (arteriala sau venoasa) pentru a exclude o patologie vasculara ( exemplu tromboflebita superficiala, profunda).
Va recomand sa cereti o a doua opinie fie din partea unui ortoped sau reumatolog care sa includa si o ecografie de parti moi daca este cazul de o afectare a muschilor sau o radiografie daca respectiva formatiune tine de oase.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde