Dureri muschi gat, gat amortit si ganglioni imflamatii

Tod21 in 14 Apr 2015 13:09 Categorie ORL

Buna ziua,

Se poate va rog sa imi spuneti ce specializare ar trebui sa consult, deoarece in ziua in care am aflat ca mi-a murit tatal s-a declansat o durere de gat (nu in gat) ca si cum as avea febra musculara la gat, o stare de anxietate care se agraveaza daca plang sau sunt suparata. Deasemenea am niste intepaturi scurte ca un fulger in gat umeri si piept si simt gatul mai umflat pe alocuri, indeosebi in zona de sub maxilar in partea stanga. De la medicul generalist mi s-a recomandat orl. Credeti ca poate fi ceva grav? Multumesc frumos

1 răspuns

- 14 Apr 2015 21:33

Buna ziua,
Ar fi indicat sa consultati un medic neurolog pentru a stabili daca simptomele pe care le prezentati sunt in contextul unei spondiloze cervicale (imbatranire a vertebrelor) sau poate un torticolis (cotractura a muschilor gatului).
Daca este exclusa o afectiune care tine de sistemul osteo-articular atunci este posibil sa va confruntati cu niste atacuri de panica, crize de anxietate si atunci trebuie sa va adresati unui medic psihiatru pentru psihoterapie si tratament corespunzator.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde