Dureri in timpul actului se*ual.

Andreeaa in 17 Iul 2014 22:22 Categorie Viata sexuala

Buna seara! Am 19 ani si de ceva timp am dureri cand intretin relatii se*uale.Tin sa mentonez ca am fost la doctor si nu am nicio problema de sanatate. Va multumesc!

5 răspunsuri

- 17 Iul 2014 23:02

Controlul la medicul ginecolog a exclus orice cauza de infectie genitala si a presupus efectuarea unui test BabesPapanicolau? Lubrifierea in timpul contactului sexual este prezenta? Durerea este prezenta pe toata perioada contactului sexual?

- 17 Iul 2014 23:05

Testul Papanicolau a spus ca nu este nevoie sa il fac deoarece mi-am inceput viata sexuala de 1 an. Lubrifierea este la inceput dar pe parcurs dispare iar durerea este prezenta pe toata perioada contactului

- 18 Iul 2014 8:31

Atunci durerea este posibil sa fie datorita lubrifierii vaginale insuficiente -  trebuie folosit un lubrifiant pe bază de apă şi prelungit preludiul. Cantitatea de lubrifiant este scazut atunci cand exista un nivelul scăzut de hormoni estrogeni.

Dacă durerea persista şi după contactul sexual atunci este posibil sa fie un semn de endometrioză. (o afectiune in care endometrul (tesutul care captuseste uterul in interior) se dezvolta in afara peretelui uterin).
O alta cauza ar fi vaginism-ul - existenta unui spasm involuntar al muschilor din jurul vaginului, al muschiului ridicator anal sau al muschiului pubococcigian.

- 19 Iul 2014 12:14

Multumesc!

- 19 Iul 2014 13:54

Cu placere! Multa sanatate va doresc si sper sa reusiti sa gasiti cauza acestor dureri!

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde