dureri de sani reactie adversa pilule contraceptive triregol

Andreea Ungureanu in 17 Iul 2014 0:50 Categorie Diverse

Buna seara!am observat ca de 2 luni ca am dureri de sani ,sunt umflati si tari Consum pilule contraceptive Triregol durerile de sani incep pe la a 10 pastiluta bauta si ma tine pana cand imi vine c.m. dupa c.m e totul ok iar dupa 10 zile apar din nou durerile , din ce cauza poate fi?Multumesc!

3 răspunsuri

- 17 Iul 2014 10:31

Tensiunea la nivelul sanilor este posibil sa fie din cauza anticonceptionalelor. Va recomand sa va adresati medicului ginecolog care v-a initiat tratamentul cu Tri-Regol in vederea schimbarii preparatului. Ar trebui sa efectuati si o ecografie pentru a exclude alte probleme de sanatate.

- 17 Iul 2014 12:26

Eu am mai consumat aceste pilule timp de 2 ani jumatate si nu am avut aceste probleme , am facut o pauza de 5 luni dupa in aprilie leam reluat din nou primele 2 luni nu am avut nici o problema dar in ultimele 2 luni au aparut aceste simptome.

- 17 Iul 2014 12:40

Dureaza in medie 1-2 luni pana cand organismul se obisnuieste cu un tratament. Faptul ca in trecut organismul Dvs. a tolerat bine medicamentul si nu au aparut aceste efecte adverse, mentionate si in prospect, nu inseamna ca nu exista posibilitatea de a dezvolta ulterior simptome precum senzatie de tensiune la nivelul sanilor. Pentru a stabili cu certitudine daca intr-adevar este medicamentul de vina sau exista o alta cauza cel mai indicat ar fi sa efectuati o ecografie si eventual niste dozari hormonale.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde