dureri de sani

danutzu00120 in 28 Sep 2014 23:40 Categorie Glandele mamare

Va scriu pentru a cere sfaturi despre o problema pe care o are prietena mea.
Are dureri mari de sani de 3 luni, acum s-au inflamat si sunt intariti. spune ca o doare mai mult stangul si de cateva zile durerea radiaza putin la subrat. A avut astfel de durei si anul trecut si medicul la care a mers a spus ca e normal sa apara dureri datorita unor modificari hormonale, dar cand a inceput sa ia anticonceptionale durerile au disparut pana acum trei luni. acum asteapta sa ii apara ciclul si dupa mergem la un medic. Care ar putea fi cauza durerilor? La ce specialist am putea merge? Ginecolog?

1 răspuns

- 29 Sep 2014 15:41

Buna ziua,
Cel mai probabil durerile de sani sunt determinate de fluctuatiile hormonale si mai mult ca sigur este prezent un dezechilibrul hormonal. Ar trebui sa mearga la un consult endocrinologic pentru niste dozari hormonale ( estrogeni, progesteron, FSH, LH si eventual functia tiroidiana - T3, fT4, TSH).
Exista un preparat pe baza de plante care se numeste Femicur care este indicat un durerile de diverse cauze la nivelul sanilor ( 1 capsula x 3/zi). In plus ar trebui efectuata si o ecografie mamara pentru a stabili daca nu exista o afectiune la nivelul sanilor care poate determina aparitia durerilor.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde