Dureri de cap permanente

florentin09 in 29 Iun 2014 18:18 Categorie Neurologie

Buna ziua,

Vreau sa stiu ce sa fac, am dureri de cap usoare permanente, ameteli, ma simt obosit de parca ma batut cineva toata ziua, cateodata imi pierd echilibrul.

Multumesc

3 răspunsuri

- 29 Iun 2014 18:30

Ce varsta aveti? Va stiti cu probleme cu tensiunea? Ameteala e mai grava dimineata la ridicare din pat? Daca inchideti ochii simtiti ca va duceti intr-o parte? Ati avut o perioada mai stresanta?

- 30 Iun 2014 10:13

26 de ani, probabil de la cafea, ameteala nu e tot timpul in unele momente, daca inchid ochii nu simt nimic neobisnuit, da am avut o perioada mai stresant. multumesc

- 30 Iun 2014 15:43

Daca va masurati tensiunea arteriala ( in hipertensiune durerea de cap este la nivelul cefei) si aceasta este in limite normale atunci cel mai probabil senzatia de ameteala este de la oboseala si stres asociate la consumul de cafea. O alta cauza de ameteala este spondiloza cervicala - in cazul in care lucrati mult la birou sau stati mult in aceeasi pozitie cu capul aplecat in fata calculatorului. Ar fi indicat sa consultati si un medic oftalmolog in eventualitatea in care ameteala si durerile de cap ascund o tulburare de vedere.
Va recomand sa urmati un tratament pe baza de suplimente de magneziu si B6 si Nurofen pentru durerile de cap. Daca simptomele nu cedeaza atunci trebuie sa va adresati unui medic pentru un consult mai amanuntit si investigatii suplimentare.
 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde