dureri abdominale – sangerari dese

laviniandrei in 10 Noi 2014 1:30 Categorie Diverse

Buna seara , in luna august am avut niste dureri abdominale cumplite de nici nu puteam respira ..am mers imediat la ginecolog...mi-a dat tratament insa m-am simtit din ce in ce mai rau,speriata am mers la alt medic acesta mi-a dat alt tratament dar tot fara nici un rezultat...si am sangerari foarte dese...iar acum 7 zile m-a intepat stomacul foarte tare,am facut febra 39 si am dormit 26 de ore in continuu dupa care am fost ok numai ca de atunci pana acum am mancat doar 2 banane deoarece ma simt plina iar daca manc ceva,vars ..plus ca simt ca am ceva in burta in partea stanga care cand merg se misca si ma doare...ce sa fie oare?

4 răspunsuri

- 10 Noi 2014 8:58

Buna ziua,
Ati efectuat o ecografie abdominala si o cultura din secretia vaginala? Ce tratament ati urmat la recomandarea medicilor?

- 10 Noi 2014 11:34

Am luat hormoni,ovule,antibiotic si da am facut si endivaginala si abdominala si cultura

- 10 Noi 2014 16:54

Stimata Doamna,
Durerile abdominale, insotite de febra, pot avea o multitudine de cauze incepand cu banala apendicita si sfarsind cu diverse cauze ginecologice sau gastroenterologice. Pentru a va putea oferi un raspuns cat mai concret mi-ar fi fost util sa imi furnizati informatii legate de rezultatul ecografiei abdominale, al culturii si ce tratament ati urmat cu denumirea medicamentelor.
In lipsa acestor informatii va recomand sa consultati medicul ginecolog pentru un control si in baza investigatiilor sa va recomande un tratament corespunzator.
 

- 10 Noi 2014 19:37

Dar nu inteleg problema cu stomacu-l...

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde