DURERE URECHE

Klementina in 15 Apr 2020 17:00 Categorie ORL

Buna ziua,
am probleme cu urechea de 2 luni insa nu am fost la medic deoarece doar la urgenta pot apela. Poate reusiti sa ma sfatuiti si as fi tare recunoscatoare.
SIMPTOME: umflat interiorul urechii incat nu pot introduce betisorul de urechi si la palpare pare sa fie ca o punguta cu lichid in interior si este foarte dureroasa. Am sesizat si o coaja sau crusta din care curge lichid galbui transparent. Durerea jongleaza de la o ureche la alta insa nu ma dor ambele deodata. Ma mananca foarte tare interiorul urechii. Urechea dreapta este putin mai grava parca as avea un dop in ea si de cele mai multe ori este infundata si nu aud cu ea apoi daca casc sau tusesc se desface pentru cateva momente...si iar nu aud bine. aud continuu un zgomot in urecchea dreapta ceva de genul szszszszszszsz. Am observat ca daca vorbesc la telefon , si chiar daca o pun pe difuzor, din urechea dreapta incepe sa curga un lichid transparent si ma iau junghiuri puternice.
Am preparat o solutie din uleiuri esentiale si argint coloidal imi aplicam seara si parea ca imi trece insa de ieri a recidivat urat si cu junghiuri mari la urechea dreapta si zgomot foarte deranjant.
Va multumesc anticipat de raspuns.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde