Durere tes***ul drept

Alex147 in 20 Apr 2016 21:48 Categorie Viata sexuala

Buna ziua!
Săptămâna aceasta luni am facut pentru prima data sala si am ridicat greutăți normale (la piept-15 kg,brate 5 kg),a 2.a zi marți am fost la alergat 10 minute,dar când am intrat in casa si m.Am asezat am simtit ca o febra musculara sub burta si o durere la palparea tes***ulului drept.
Doctorita mi.a spus ca am voie sport cu efort redus,si am cam depasit asta..e nevoie neaparat de vreo interventie sau antibioice? Sau va trece de la sine?
Ma jenează doar daca stau pe partea dreapta lasat pe tes***ule tare sau când ma ating mai intens,nu am umflaturi nici stări de vvoma,nimic.
Sper sA fiu ajutasĂ inainte sa trec la control la medic.

4 răspunsuri

- 20 Apr 2016 21:49

Am uitat sa spun,am aproape 15 ani.

- 21 Apr 2016 8:44

Buna ziua , 
Din ce relatati este posibil sa fie o orhita ( inflamatia testiculului ) declansata de efort fizic mai intens decit conditia dv fizica prezenta . Daca am ghicit diagnosticul e contraindicat efortul fizic , e necesar tratament medicamentos ptr. evitarea complicatiilor( uneori redutabile ) . Toate acestea pot fi infirmate / confirmate la un consult urologic. 

- 21 Apr 2016 9:27

Multumesc mult!
Mi .ati putea recomanda si un tratament pentru asa ceva? SI EU SUNT APROAPE SIGUR ca asta e din cate m.Am informat si mi.e cam frica SA merg la urolog,durerea s.a mai ameliorat deoarece am stat in pat de 2 zile si am luat ibuprofen.

- 21 Apr 2016 10:41

Buna ziua , 
Te rog vorbeste cu parinti si o sa sa te indrume ei . 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde