Durere sagetatoare dupa nefrectomie

anatanase23 in 20 Apr 2015 21:38 Categorie Boli renale

Buna seara! Am si eu o intrebare va rog! Mama mea a fost operata in ianuarie 2015 de nefrectomie totala stanga in urma diagnosticarii cu tumoare maligna stadiu 1,procedura a fost un succes recuperarea normala dar de cateva saptamani are din senin pe partea stanga o durere sagetoare in picior,porneste din zona lombara si coboara in picior ca un fulger...ca de nerv atat de puternica incat tresare,aveti idee despre ce ar putea fi vorba?

3 răspunsuri

- 20 Apr 2015 22:29

S-a efectuat o ecografie abdominala la o luna dupa operatie si totul era normal si cam in perioada aceea au aparut durerile,la inceput a fost ceva f rar,o data pe saptamana poate dar acum se intampla la interval de cateva zile sau chiar zile la rand cate un impuls nervos in picior pe partea cu nefrectomia,ce ar putea cauza durerea?

- 21 Apr 2015 12:21

Ar trebui repetata ecografia pentru a stabili daca au aparut complicatii post-operatorii (infectie, recidive locale, aderente postoperatorii) sau exista posibilitate ca in timpul operatiei unul din nervi sa fi fost afectat si din aceasta cauza sunt prezente aceste simptome.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde