Durere la degetele mainilor

ramona62 in 27 Oct 2014 17:05 Categorie Diverse

Buna ziua. Am 52 ani. Noaptea ma dor foarte rau incheieturile de la degetele mainilor si nu pot strange pumnul. Ziua e totul normal. Nu inteleg ce poate fi

6 răspunsuri

- 27 Oct 2014 23:36

Buna ziua,
Articulatiile degetelor sunt umflate si raman intepenite? Cu ce alte probleme de sanatate va mai stiti ( psoriazis, guta) ? 

- 28 Oct 2014 10:16

Nu am probleme de sanatate. Poate doar o infectie urinara, m-a usturat o perioada cand urinam,am luat Urinal si mi-a trecut. Articulatiile nu sunt umflate, cel putin pe timpul zilei. Noaptea raman intepenite si nu pot sa indoi pumnii. Din cauza frigului, acum vreo 3 ani mi-a iesit Proteina C Reactiva cam mare (11) si am facut injectii. Ma durea foarte rau mana dreapta si ma trezeam cu ea umflata. Mi-a trecut. Acum de vreo 3 saptamani ma confrunt cu problema asta si uneori ma doare si mana dreapta. E o durere ca si cum cineva m-ar lovi cu ciocanul.

- 28 Oct 2014 11:24

Buna ziua,
Ar fi indicat sa consultati un medic reumatolog si sa efectuati niste analize de laborator pentru a stabili cauza exacta a afectarii articulare.
Avand in vedere simptomele pe care le prezentati + semne de inflamatie in organism ( Proteina C reactiva crescuta) este posibil sa fie o poliartrita reumatoida sau alte afectiune similara cu aceasta. Este important ca articulatiile sa fie examinate de catre un medic reumatolog pentru a se putea stabili un diagnostic.

- 28 Oct 2014 11:26

Avand in vedere infectia urinara din trecut mai exista o varianta de afectare articulara care se numeste artrita reactiva si poate aparea la un anumit interval de timp dupa o infectie. De obicei acest tip de artrita trece prin administrarea de antibiotic si antiinflamator.

- 28 Oct 2014 11:37

Multumesc

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde