durere deget (police) mana stanga

dan17 in 4 Aug 2014 13:52 Categorie Ortopedie

Buna ziua , de ceva timp simt o durere la degetul de la mana stanga (police) sub unghie ca o intepatura de ac . in prima faza doar atunci de exemplu cand vroiam sa bat un cui poate de la vibratii simteam durerea sub unghie ca o intepatura de ac sau daca loveam usor unghia cu un obiect simteam aceasta durere. De ceva timp simt aceeasi durere in special seara fara sa ating degetul. mentionez ca durerea o simt in momentul cand apas pe unghie acolo si numai acolo. Ce poate fi ? Va multumesc.

3 răspunsuri

- 4 Aug 2014 18:34

Buna ziua,
Va stiti cu vreo problema de sanatate? Diabet zaharat, hipertensiune, colesterol, probleme cu circulatia?

- 4 Aug 2014 19:25

nu am nici o problema din cele mentionate de dumneavoastra. problema este ca acum simt durere si fara sa ating unghia mai ales seara si nu ma pot odihni.

- 5 Aug 2014 10:34

Simptomele pe care le descrieti nu sunt specifice pentru o anumita afectiune. Va recomand totusi sa consultati un medic reumatolog sau ortoped in eventualitatea in care durerea este determinata de o afectiune a unui tendon (tendinita). Medicul va efectua anumite manevre astfel incat sa depisteze care sunt miscarile declansatoare de durere si in acest fel va stabili un diagnostic. Pentru ameliorarea durerii puteti lua Nurofen, Algocalmin, Panadol. 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde