DURERE ANUS

Mihai Zegrean in 29 Ian 2015 21:49 Categorie Boli infectioase

BUNA SEARA! NEDUMERIRILE SI GRIJILE PARCA SE TIN LANT DE CAPUL MEU LA O LUNA SI 2 SAPTAMANI APROAPE DUPA OPERATIE TOT DRENEAZA ABCESUL DAR PARCA E SI O USOARA DURERE, SI MI SE CAM IRITA ZONA ORICT MA STADUIESC EU SA O TIN CURATA SI USCATA, AM INCEPUT SI MUNCA DE 2 SAPTAMANI CEI DREPT NU PREA AM TIMP DE STAT SI MAI AM SI DE PUS MANA PE CATE CEVA MAI GREUT ASA PANA LA 25 DE KG OARE AM VOIE SA RIDIC SI CE POATE FI CU DUREREA SI IRITATIA? AM LUAT 10 ZILE ANTIBIOTIC DUPA OPERATIE SI DE ATUNCI NIMC, POSIBIL SA DEGENEREZE O FISTULA?

2 răspunsuri

- 30 Ian 2015 12:53

Buna ziua,
In general abcesul perianal este o afectiune care necesita o perioada indelungata de vindecare. Pana la vindecarea completa poate dura si 3 sau 6 luni de zile. Trebuie sa aveti rabdare, sa respectati recomandarile medicului, sa pastrati zona respectiva curata si sa mergeti la control periodic pentru a supraveghea evolutia. Printre complicatiile abcesului intr-adevar sa numara fistula, insa medicul care va supravhegeaza poate aprecia daca au aparut astfel de complicatii.

- 1 Feb 2015 1:37

mentionez ca am mers direct la un chirurg cand m-a operat exista vreun medic mai specialist pentru acest tip de afectiune? si in caz ca voi ajunge iarasi la operatie e mai benefica cea cu laser? va multumesc mult pt. raspunsuri!

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde