Durere abdomen in jurul buricului

ralu405 in 22 Oct 2014 20:25 Categorie Gastrita

2 răspunsuri

- 22 Oct 2014 20:32

Buna ziua,
Cam de o saptamana am diverse dureti in abdomen. In jurul buricului, in dreapta sub coaste, in stanga, in zona apendicitei. Nu simt stomacul satul dupa ce mananc, ori dimpotriva la jumatate de ora dupa masa stomacul scoate aceleasi sunete ca si cum mi-ar fi foame. Apoi cand intradevar ar fi ora de masa nu simt nevoia. Nimic din ce mananc nu ma multumeste. Iar acum tocmai ce am mancat si ma inteapa in partea dreapta. Am fct acum cateva luni tratament pt helycobacter si mi s-a spus ca as avea gastrita/ enterocolita. Insa problemele generale la stmac le am cam de 6 luni. Mi s-a dereglat digestia si din cauza atacurilor de panica frecvente. Care ar putea fi problema momentan la stomac si in ce parte sa ma orientez? Multumesc

- 22 Oct 2014 23:14

Buna ziua,
Cel mai probabil va confruntati cu o gastrita care este posibil sa asocieze si un sindrom de intestin iritabil. Ar fi indicat sa consultati un medic gastroenterolog pentru un consult si tratamentul corespunzator.
Pentru atacurile de panica puteti folosi preparate pe baza de plante precum Bien Plus, Extraveral, Sedivitax. Daca atacurile de panica sunt severe atunci trebuie sa consultati un medic psihiatru pentru psihoterapie si tratament.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde