Disjunctie claviculara de gradul 1

Alex32 in 11 Iul 2014 11:05 Categorie Ortopedie

Buna ziua
Practic un sport de contact de cativa ani , la un antrenament am cazut pe umar, am fost la un control si am fost diacnosticat cu disjunctie claviculara de gradul 1. Mi sa spus sa stau aproximativ 10 zile cu mana flexata pusa pe o esarfa si mi sa dat un unguent diclofenac daca nu cumva gresesc denumirea corecta.
Ce vroiam sa va spun , ca au trecum aproape 30 de zile si nu vad nici o schimbare si mam dat cu tot felul de creme si degeaba. Ce ar trebui sa mai fac? As vrea sa ma reintorc si la antrenamente dar.. dureaza prea mult vindecarea. Va multumesc

5 răspunsuri

- 11 Iul 2014 11:52

Nu, numai daca o fortez simt ca un junghi sau un carcel

- 11 Iul 2014 12:31

Cel mai bine ar fi sa mergeti la un control la medicul care v-a consultat pentru a stabili daca vindecarea s-a produs corespunzator sau este nevoie de o interventie chirugicala. Cel mai probabil in cazul Dvs. va fi necesar de o operatie avand vedere ca gradul disjunctiei nu a fost f mare, iar durerea nu mai persista. In mod normal ar fi trebuit sa incepeti recuperarea functiei mainii respective prin exercitii ( kinetoterapie).

- 11 Iul 2014 12:46

Multumesc frumos, dar ultimul mesaj nu l-am inteles prea bine, la subiectul cu operatia.

- 11 Iul 2014 13:00

Imi cer scuze, am omis cuvantul "nu". In cazul Dvs nu cred ca va fi indicata operatia avand in vedere gradul disjunctiei si evolutia fara durere.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde