Dieta cu Green Coffee Burner

Roxana20 in 18 Iul 2014 12:26 Categorie Diverse

Buna ziua! As dori sa incep o cura de slabire cu Green Coffee Burner ,am auzit ca este destul de bun si cunoscut pe piata .Am citit mesaje de la multi utilizatori care spun ca nu sunt foarte bune pentru sanatate si ca au ajuns chiar si in spital.Imi recomandati aceste capsule sau sunt intr-adevar un pericol pentru sanatate?

1 răspuns

- 18 Iul 2014 16:53

Spre deosebire de alte produse pentru slabit acest supliment s-ar parea ca are in spate si cateva studii care demonstreaza ca poate determina o scadere in greutate. Insa aceasta scadere nu este una spectaculoasa ci de aproximativ 2-3 kg/luna. Green Coffe Burner s-a bucurat de sustinerea Dr. Oz care are o putere foarte mare de influenta in America, insa nu este exclus sa aiba si niste interese materiale de a promova acest produs.
Din punct de vedere al medicilor nutritionisti acestia admit ca intr-adevar poate produce o scadere in greutate, dar inca nu se cunosc efectele adverse asupra organismului.
Pentru mai multe informatii:
http://www.todaysdietitian.com/newarchives/010614p58.shtml
Deci in concluzie: este posibil sa aiba un efect si teoretic daca intr-adevar este pe baza de boabe de cafea macar este un preparat natural.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde