Dianabol (Methandrostenolone) efecte secundare

Tony in 16 Noi 2014 3:35 Categorie Viata sexuala

Buna ziua ! Ma numesc Tony . Am 17 ani si as vrea sa incep sa iau steroizi . Mai exact as vrea sa iau Dianabol (Methandrostenolone) am citit destul de mult despre steroizi , dar as vrea sa aud si parerea unui doctor .
Poate acest steroid sa imi afecteze productia naturala de testosteron dupa incheierea unui ciclu sau chiar in timpul ciclului ? Sau imi poate afecta potenta ?

2 răspunsuri

- 16 Noi 2014 11:59

Buna ziua,
In primul rand prin utilizarea de steroizi este suprasolicitat ficatul, apoi inima si poate aparea hipertensiunea arteriala si palpitatiile. Un alt efect advers semnalat de foarte multe persoane care au folosit acest produs este ginecomastia (cresterea sanilor), iar ulterior  se ajunge chiar la operatie in formele mai severe. Din aceasta cauza este recomandat ca pe durata administrarii preparatului Danabol sa se ia concomitent si Tamoxifen pentru a preveni efectele adverse precum ginecomastia. Tamoxifenul este un medicament care este recomandat de obicei in cancerul de san.
Un alt dezanvantj al Danabolului este acela ca pe masura incetarii administrarii se semnaleaza o scadere a fortei si masei musculare iar din acest motiv se recomanda utilizarea unor alte preparate pentru a avea rezultate bune.
Din punct de vedere medical utilizarea acestor preparate, mai ales la o varsta atat de tanara, nu este indicata. Cresterea masei musculare trebuie sa se produca in timp si intr-un mod sanatos nu folosind preparate care pot afecta sanatatea.

- 16 Noi 2014 22:44

Buna ziua,
Stiu ca este solicitat ficatul dar si inima si as vrea sa merg  la doctorul de familie sa ma supravegheze cat timp iau steroizi . Si o sa il intreb daca poate sa imi recomande medicamente pentru a evita efectele secundare .  Imi puteti spune daca efectele acestui steroid se pot evita cu alte medicamente ? Si am mai citit ca daca dosajul nu este depasit si perioada de injumatatire este respectata nu vor aparea efecte secundare , este adevarat ? Pe site-ul de unde m-am informat mai mentiona ca daca acest steroid mai este luat cu inca un steroid nu vor exista efecte secundare.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde