Mainile galbene, vene vizibile, ameteli, insomnii, frisoare, dureri. Diagnostic ?

AnaM in 25 Aug 2014 11:13 Categorie Cancer

Buna ziua, am 28 de ani si de aproximativ 1 luna viata mea s-a schimbat complet. Am avut o criza respiratorie, intr-o seara simteam ca ma sufoc. Sotul m-a dus la urgente pentru a ma stabiliza insa am ramas cu o jena respiratorie. De atunci au aparut o avalansa de stari de rau: dureri de spate, de sani, de ovare, frisoane, ameteli, insomnii. Hemoleucograma releva valori normale acum 3 saptamani. Acum insa au scazut limfocitele si au crescut neutrofilele. Scaderea limfocitelor a fost pusa pe seama unui antibiotic administrat in urma cu cateva sapatamani: azitromicina. Una peste alta, am mainile galbene, nesanatoase, tot corpul e galben, vene vizibile prin piele...Arat cadaveric insa niciun doctor nu stie ce se intampla cu mine. Ma tem uneori ca am cancer. Niciodata nu m-am simtit atat de sfarsita. Va rog sa ma ajutati. Oricine s-a confruntat cu astfel de simptome rog din suflet sa imi scrie.

4 răspunsuri

- 25 Aug 2014 16:50

Buna ziua,
Avand in vedere ca simptomele pe care le prezentati nu sunt specifice pentru o anumita afectiune, acest lucru ridica suspiciunea unei posibile boli autoimune ( de exemplu o vasculita), afectiuni in care organismul isi ataca propriile tesuturi sau o boala sistemica precum sarcoidoza ( mai ales avand in vedera ca debutul a fost cu simptome respritorii).
In general pacientii care sufera de astfel de boli umbla foarte mult prin medici pana sa se stabileasca diagnosticul corect.
Va recomand sa va adresati unui medic specialist in medicina interna sau in pneumologie pentru mai multe investigatii si in vederea stabilirii unui diagnostic.

- 25 Aug 2014 17:51

Va multumesc pt raspuns. Am fost si la pneumolog si la internist. Au apreciat ca nu am nicio problema la plamani intrucat radiografia pulmonara a fost curata. Stetoscopic idem, nu au auzit nimic in neregula. Analizele de sange sunt ok. VSH 6, HGB 12.8, proteina c reactiva negativ....Acum incep sa ma simt mai bine, fara nicio medicatie concreta in afara de MagneB6. A ramas doar culoarea nesanatoasa a pielii. Nadajduiesc sa dispara treptat si aceea. Azi, un medic internist mi-a spus ca nu am o boala de organ ci o distonie neurovegetativa si toate durerile pe care le acuz sunt pe fond neurovegetativ. Credeti ca acesta ar putea fi un diagnostic corect?

- 25 Aug 2014 18:18

Inca ceva daca imi permiteti...Vreo boala oncologica poate fi suspicionata? Asta e temerea mea cea mai mare.

- 25 Aug 2014 18:35

Avand in vedere ca absolut toate investigatiile au fost in limite normale atunci distonia neurovegetativa aparuta probabil pe un fond de oboseala si stres mi se pare si mie un diagnostic corect.
Pe baza simptomelor ar fi putut fi posibil un cancer pulmonar, insa radiografia a infirmat acest diagnostic, iar pentru o alta localizare nu sunt prezente simptome caracteristice.
 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde