De ce sufăr?

Voicugeorge in 31 Ian 2015 16:17 Categorie ORL

De aproximativ am o durere moderată in urechea dreapta precum si in gât tot pe partea dreapta. Mai nou m-a doare si partea dreapta spate s capului si ceafa. Câteodată parca am ceva in gât. Problema e ca durerea apare si dispare in special cand m-a ung cu Geluri pe ceafa. Am consultat 2 medici dentisti si 2 ORL-iSTI. Primul medic ORL nu a văzut nimic in neregula iar al doilea m-a pus sa fac analize, respectiv cultura exudat faringian care a ieșit absent, hemoleucograma completa unde mpv a ieșit 12,4, Lym 41,8%, neutrofilele nesegmentate 2,72 si monocitele 10,3. Celelalte analize fiind in limitele normale. ASLO- <100, tgo 23,1 si tgp 20. Dupa ce i-am prezentat analizele si in urma unui nou consult doctorul a spus ca vede o faringia cronica PTR câte mia prescris regim si gargara cu bicarbonat de sodiu dizolvat in apa. Problema mea este ca sunt foarte speriat ca nu cumva sa am cancer ORL cu precizarea ca tatăl meu a decedat in 2012 din cauza unui astfel de cancer. De câteva zile durerea e mai mult pe partea dreapta a gătitului si parte din spate de la ceafa spre gât si cand si gând o mică durere ca si o caldura in urechea dreapta. Tot pe partea dreapta am pusă o clema metalică la clavicula in 2007 pe care nu Am mai scos-o.va cer sfatul PTF ca sunt foarte speriat din cauza acelui cancer de care a murit tatăl meu si aștept cu nerăbdare părere Dvs. Va mulțumesc anticipat.

3 răspunsuri

- 31 Ian 2015 21:03

Buna ziua,
Avand in vedere ca ati fost examinat de catre 2 medici ORL-ist atunci daca ar fi existat un cancer in sfera ORL este imposibil sa nu fi fost observat si diagnosticat de catre medicii specialisti.
Va recomand sa continuati investigatiile si cu un consult neurologic la nivelul coloanei vertebrale cervicale pentru a determina daca exista o spondiloza cervicala si eventual un consult endocrinologic insotit de o ecografie tiroidiana pentru a determina daca nu exista cumva un cancer la acest nivel din cauza caruia iradiaza durerea.

- 2 Feb 2015 12:19

Azi am făcut o radiografie a coloanei vertebrale si au pus ca diagnostic rectitudinea coloanei cervicale si discreta pensați a spațiului articular scapulo Humeral drept( sper sa fi scris bine). E posibil sa fie asta cauza la ceea ce V-am spus mai sus. Multumesc

- 2 Feb 2015 16:32

Coloana vertebrala cervicala este in regula, in schimb articulatia umarului drept este foarte putin modificata cel mai probabil in contextul fracturii de clavicula din 2007.
 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde