Cum scap de HPV-6 ?

Bianca Oanta in 11 Aug 2014 1:06 Categorie Boli cu transmitere sexuala

Buna ziua. Ma numesc Bainca am 16 ani si am fost infectata cu hpv6 . cum pot sa scap de el ? am lua to multime de tratamente. acum am fost la medic si mi-a zis sa ma tratez 3 luni cu Isoprinosine 10 zile pe luna , mai am luna aceasta si termin tratamentul . chestia e ca mi-au aparut de mult niste brobonite albe asa ca un fel de negi , si nu trec. dna doctor mi-a zis sa ma dau 7 zile cu Clotrimazol , dar nu au disparut. ajutati-ma va rog frumos . am luat si ovule de ex: flagyl , ginizol , gonexid. Astept raspun . Multumesc frumos.

10 răspunsuri

- 11 Aug 2014 10:38

Infectia cu virusul HPV este foarte raspandita aproximativ 90% din populatie contactandu-l o data in viata. Sunt cazuri in care organismul reuseste sa elimine acest virus, insa daca acest lucru nu se intampla atunci apar manifestarile cutanate in cazul tulpinilor 6, si 11 sau cancerul de col uterin pentru tulpinile 16 si 18.
Nu exista un tratament care sa elimine aceasta infectie din organism, insa puteti stimula imunitatea organismului pentru a lupta impotriva infectiei prin preparate precum Isoprinosine si Esberitox cura de 3 luni pauza 1 luna si apoi repetat.
Va recomand sa va vaccinati impotriva HPV, astfel incat sa fiti protejata impotriva celorlalte tulpini.
Tratamentul negilor se face cu ajutorul unor creme sau solutii precum Wartec sau Condyline. O alta varianta ar fi indepartarea lor prin electrocauterizare de catre medicul dermatolog.

- 11 Aug 2014 10:40

Ma tratez cu Isoprinosine si am observat ca mi-au mai disparut putin negii  , dar medicul meu ginecolog nu mi-a dat aceste creme , mi-a zis doar de Clotrimazol , dar nu am rezolvat nimic din ea. Multumesc mult .

- 11 Aug 2014 10:41

Deci tratamentul trebuie sa il repet iar 3 luni dupa o luna de pauza ?

- 11 Aug 2014 10:42

Si inca ceva in timpul tratamentului am intretinut si contact sexual dar protejat , are ceva ?
 

- 11 Aug 2014 10:43

Clotrimazolul este un antifungic, pentru infectii precum candida.
Da, de preferat este sa se repete cura de Isoprinosine.
Preparatele respective se aplica pe negi, la nivelul carora produce o arsura chimica si ii indeparteaza.

- 11 Aug 2014 10:45

dar trebuie si partenerul meu sa ia Isoprinosine?

- 11 Aug 2014 10:49

Trebuie avut grija ca in timpul contactului sexual sa nu fie traumatizati acesti negi, deoarece altfel se raspandesc. La fel este indicat sa evitati sexul oral, deoarece acesti negi se pot raspandi si la nivelul mucoasei tractului digestiv. Dupa fiecare contact sexual obligatoriu trebuie spalate mainile pentru a preveni transmiterea infectie.
De preferat ar fi sa faceti tratamentul de indepartare a negilor, fie prin crema sau cu electrocauterul si apoi dupa vindecare sa reluati activitatea sexuala.
Partenerul daca nu are negi, nu este cazul sa faca tratament

- 11 Aug 2014 10:51

As vrea o crema pt negi , care dintre ele este crema? Si spune-ti-mi cate zile sa ma dau cu ea si de cate ori pe zi . 

- 11 Aug 2014 10:53

Wartec este sub forma de crema. Se aplica de 2 ori/zi pe condiloame cu ajutorul unui aplicator inclus in pachet; se repeta timp de 3 zile consecutiv. Se poate repeta maximum 5 saptamana succesive. Nu se pune in contact cu pielea sanatoasa.

- 11 Aug 2014 10:58

aplic doar pe negi  de 2 ori pe zi 3 zile . ieri am avut dureri cand am intretinut actul sexual , bine ca eu mi-am inceput viata acum cateva luni si nu o mai facusem de o saptaman si ceva si ma gandesc ca de asta ma durea .

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde