Conjunctivita, senzatia de nisip in ochi, usturime, secretii ochi

Inna in 16 Iul 2014 20:24 Categorie Oftalmologie

Buna ziua,
De doua zile ma ustura ochii foarte tare, am senzatie de nisip in ochi si ma mananca foarte tare, secretii foarte putin. Mentionez ca port ochelari cu dioptrii de aprox. -4 la ambii ochi, lucrez foarte mult in fata calculatorului si ochii mi se inrosesc si lacrimez, de asemenea sunt alergica si la acarienii din praf si in martie am facut conjunctivita alergica... Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz? Ce tratament ar trebui sa urmez pentru a scapa de aceasta problema? Din pacate nu pot sa ajung la un medic oftalmolog in timp util....va rog frumos sa ma ajutati...Multumesc

1 răspuns

- 16 Iul 2014 21:15

Este posibil sa va confruntati din nou cu o conjunctivita alergica.
Va recomand sa folositi lacrimile artificiale (Biosooft BluYal A, Biosooft Iridium A, Lubristil) 2-3 ori pe zi + preparat antialergic local ( Vefkanol, Spersallerg, Opatanol, Alergorom, Cromorom) 3 ori/zi + 1 tableta Aerius/zi timp de 5-6 zile si 1 tableta Cal-C-Vita/zi timp de 5-6 zile.
Ar trebui  sa aveti in vedere achizitionarea unei perechi de ochelari cu protectie a ochilor avand in vedere ca lucrati foarte mult timp in fata calculatorului.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde