Condiloame acuminate

Mihai87 in 5 Dec 2015 3:07 Categorie Boli genitale masculine

Buna seara !
Sunt impreuna cu prietena mea de 1 an , dar am contact se*ual de 10 luni . Dupa primul contact (neprotejat evident ) la 5-6 luni am observat unele probleme in zona genitala. Mai concret , un fel de "bubite" . Am fost la medic si mi-a pus diagnosticul de condiloame acuminate. M-am documentat pe internet si din ce am inteles , sunt negi . Cand am intrebat-o pe dna doctor , mi-a pus ca nu sunt. Va rog , poate ma puteti lamuri . Asa , mi-a dat urmatorul tratament :
Pe baza de pastile isoprinosine 10 zile tratament/ 10 pauza
10 zile tratament /1 luna pauza
10 tratament / 1 luna pauza
10 tratament si m-am oprit (conform retetei )
Mi-au reaparut deoarece prietena mea nu a fost la control si am avut contacte neprotejate . O sa-l reincep dupa ce o sa mearga si ea cat de urgent la un control sa il putem face amandoi .
Ea are probleme de 2 ani dar niciodata nu a avut "bubite" mi-a spus ca a avut decat uneori usturimi cand urina , mancarimi (nu tot timpul) cu secretie alba insotita de miros . Poate avea altceva ? Si eu altceva?
Va rog , lamuriti-ma. Astept raspuns.

1 răspuns

- 5 Dec 2015 13:42

Buna ziua ,
Subiectul este frecvent si destul de complex.
Cateva elemente de orientare ar fi :

90% din papiloamele genitale sunt cauzate de HPV tulpini 6 sau 11 Papiloamele genitale sunt de obicei asimptomatice Tratamentul verucilor genitale ar trebui să fie ghidată de preferința pacientului, resursele disponibile, precum și experiența furnizorului de ingrijire a sanatatii tratamentul local este de obicei necesar răspunsul la tratament se asteapta cam in 3 luni Într-o relație sexuală în curs de desfășurare, ambii parteneri sunt de obicei infectati .

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde